Informateurs Dijkgraaf en Van Zwol ontvingen verschillende vertegenwoordigers

Op 28 maart ontvingen informateurs Dijkgraaf en Van Zwol samen met de vertegenwoordigers van de fracties van PVV, VVD, NSC en BBB delegaties van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, het Interprovinciaal Overleg en Unie van Waterschappen, vervolgens de Land-en Tuinbouw Organisatie Nederland, het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt, de Nederlandse Vissersbond en Agractie en tenslotte de Raad van State, de Algemene Rekenkamer en de Nationale Ombudsman in het formatiegebied van de Tweede Kamer. Daarnaast ontvingen de informateurs de voorzitters van het ABP en de Pensioenfederatie.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©ANP/ Robin Utrecht
Dhr. Jaap Smit en dhr. Rien Fraanje (Interprovinciaal overleg), Mevr. Sharon Dijksma en dhr. Leonard Geluk (Vereniging Nederlandse Gemeenten), dhr. Rogier van der Sande en dhr. Meindert Smallenbroek (Unie van Waterschappen)
Vergroot afbeelding
Beeld: ©ANP/ Robin Utrecht
Dhr. Harmen van Wijnen (ABP) en dhr. Ger Jaarsma (Pensioenfederatie)
Vergroot afbeelding
Beeld: ©ANP/ Robin Utrecht
Dhr. Ger Koopmans en dhr. Hans van den Heuvel (Land &Tuinbouw Organisatie), dhr. Roy Meijer en dhr. Gerben Boom (Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt), dhr. Johan Nooitgedacht en dhr. Anton Dekker (Nederlandse Vissersbond), dhr. Bart Kemp en dhr. Sjoerd Mensonides (Agractie)
Vergroot afbeelding
Beeld: ©ANP/ Robin Utrecht
Dhr. Thom de Graaf (Raad van State), dhr. Pieter Duisenberg (Algemene Rekenkamer), dhr. Reinier van Zutphen (Nationale Ombudsman)